Treceți la conținutul principal

Vaccinarea obligatorie si Institutul Cantacuzino in subordinea armatei

Cu ani in urma,cand pe internet,dar si in social media au aparut teoriile conspiratiei,cei mai multi dintre noi am fost de parere ca avem de-a face cu teoriile nedemonstrate si fanteziste ale unor labili psihici.
Anii au trecut,si iata cum in 2017,privind in urma,putem conchide contrariul;acele teorii fanteziste,erau in realitate,adevar!

           VACCINAREA OBLIGATORIE                 
Vaccinarea obligatorie este una dintre teoriile conspiratiei,despre care,cu ani in urma,majoritatea oamenilor erau de parere ca nu este realista,deoarece niciun guvern mondial nu ar putea legal,in ochii lumii,sa vaccineze cu forta pe cineva.
Insa cum se intampla ca "viata bate filmul",astazi,in 2017,vaccinarea obligatorie este realitate,o realitate construita de oameni care ar trebui sa respecte dreptul inviolabil al integritatii corpului uman,asumandu-si totodata si raspunderea legala in cazul in care ne incalca noua si copiilor nostri,in mod voit acest drept constitutional.
Paradoxal,din 2007 de cand Romania a devenit membra a U.E. pare ca romanii au devenit cobaii continentului.
Pe noi se practica tot felul de experimente economice,sociale,politice,iar acum,in anul 2017,de sanatate.De ce?
In primul rand,pentru ca romanul, din revolutionarul acerb care l-a detronat pe Ceausescu,a devenit un botanist de prima clasa,luand de bun tot ceea ce entitatile straine (FMI,BM,UE,OMS) spun ca este benefic pentru noi.
In al doilea rand,pentru ca asa cum exista o mafie internationala a medicamentelor,exista si o mafie internationala a vaccinurilor (de fapt,ambele reprezinta aceeasi entitate),iar Romania este o buna piata de desfacere in care se invart milioane ,daca nu chiar miliarde de dolari si euro.Iar romanul cotizeaza la greu din buzunarul propriu,in folosul acestei mafii.Nu este de mirare ca la fiecare colt de strada,vedem cate o farmacie. :)
 Si uite cum ajungem la ideea cheie a articolului nostru,"de ce Romania accepta vaccinarea obligatorie",ca si cum am avea un plan de urmat si aratat,C.E (Comisiei Europene).
Pentru a raspunde la aceasta intrebare,as vrea sa facem o conexiune intre proiectul de lege ce vizeaza vaccinarea obligatorie,si trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea armatei.

Asa cum probabil stiti,institutul Cantacuzino era candva,producator national de vaccinuri si alte produse biologice de uz uman.Faptul ca premierul Tudose a dorit trecerea institutului Cantacuzino in subordinea M.A.P.N este motivata de dorinta de revitalizare si dezvoltare a acestui institut,care va avea rol strategic in asigurarea independentei Romaniei in domeniul producerii de vaccinuri.
 Insa,nu pot sa nu ma intreb,de ce acest institut a fost inchis,cand el avea in trecut un rol important in industria vaccinurilor,in Romania fiind un fel de radar al vaccinurilor pe care unii politicieni le doreau importate de afara?
 Ei bine,am facut cateva cercetari,si am aflat ca inchiderea institutului Cantacuzino are legatura cu anul 2010,luna Februarie,cand Agentia Nationala a Medicamentului i-a retras autorizatia de punere pe piata a produselor injectabile,inclusiv a vaccinurilor,pe motiv ca expirase standardul de bune practici de fabricatie.
Un alt motiv, a fost acela ca "nu a fost gata modernizarea liniei de fabricatie a vaccinului BCG",cel care se face la nastere.
In acel an,cand a aparut gripa porcina,in Romania era o isterie colectiva in ce priveste aceasta epidemie.
Tocmai din acest motiv,Ministerul Sanatatii a comandat de la institutul Cantacuzino cinci milioane de vaccinuri,crezand ca doar acest numar de oameni vor avea nevoie de vaccin.
Fapt socant pentru Ministerul Sanatatii si pentru institutul Cantacuzino,in Romania a existat o mare rata de refuz a populatiei cu privire la vaccinul gripei porcine,aceasta rata de refuz fiind inregistrata pana si in randul medicilor.
Daca ne amintim,in acel an,la televizor aveam parte de campanii de imunizare,in care vaccinul impotriva gripei porcine era prezentat ca fiind "Sfantul Gral" al imunizarii colective.
Stirile abundau în numarul din ce in ce mai mare al victimelor gripei porcine,printre aceste victime numarandu-se actorul si colaboratorul emisiunii "Cronica Carcotasilor",Toni Tecuceanu.
Medicii s-au grabit din cauza propagandei campaniei de vaccinare,sa afirme ca actorul Toni Tecuceanu a fost victima gripei porcine,insa in cele din urma s-a demonstrat ca acesta a decedat in urma contractarii a unui bacil extrem de periculos cu care s-a infectat in timp ce era internat la Institutul de Boli Infectioase-Matei Bals.
Interesant si revoltator este faptul ca medicii,(Adrian Streinu Cercel) si alti acoliti ai acestuia,in privinta dosarului medical al actorului Toni Tecuceanu,spuneau ca acesta este clasat ca fiind secret (de parca ar fi fost internat la baza americana din zona 51).
Ulterior,in urma presiunilor familiei,s-a aflat adevarul,un adevar pe care acei medici il voiau diluat cu minciuni care aveau sa sustina campania de vaccinare a gripei porcine.Iar moartea unui actor,in viziunea acestora,ar fi adus in cabinetele medicale,milioane de romani speriati care in isteria colectiva ar fi implorat:"va rog,vaccinati-ma!!!"

        VACCINAREA IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE SI 2017

Inca din acel an,2010,se dorea vaccinarea obligatorie,problema era ca opinia publica era extrem de reticenta,si se opunea categoric vaccinarii.Entitatile straine,OMS,U.E,si industria farma,au sesizat ca pentru moment,in Romania nu se putea face niciun fel de experiment medical la scara nationala.
Astfel ca,au amanat acest plan malefic dar totodata au schimbat si strategia,folosind "Abordarea in pasi".

Asa se face ca in decursul fiecarui an,mafia industriei vaccinurilor,a facut presiuni asupra Romaniei,sa gaseasca acea portita legala prin care vaccinarea sa fie obligatorie,iar in decursul anilor care vor urma,in Romania aveau sa se intample lucruri absolut socante.
In anul 2016 in Romania a aparut scandalul bebelusilor infectati cu bacteria E.coli 026,care provoaca probleme renale. Imediat,la tv,la radio,si in presa,Ministerul Sanatatii insista si avertiza ca acei copii trebuiau imunizati la timp,iar cei care nu au fost imunizati,sa fie adusi cat de repede posibil in cabinetele medicale pentru vaccinare.
Si cum in Romania,cineva trebuie sa fie tapul ispasitor in locul altcuiva,autoritatile au gasit tapul ispasitor potrivit tiparului premeditat din timp:SS Lactate Bradet.
Fabrica de lactate a omului de afaceri argesan Marius Badea,a pierdut in urma acestui scandal 300.000 de euro,si un capital de imagine imens.Nimeni din guvern nu a iesit vreodata la rampa sa-i ceara scuze acestui om pentru eroarea facuta,probabil ca au considerat ca raul facut,nu mai poate fi reparat,pentru ca asta pretindea explicatii si argumente incomode care ar fi scos la lumina adevaratii vinovati ai tragediei acestor bebelusi.

                                   ABORDAREA IN PASI

Aceasta tehnica, abordarea in pasi, este folosita in mod mai evident de super-statul fascist cunoscut ca Uniunea Europeana. Daca politicienii ar fi propus de la bun inceput o Europa centralizata cu legi si monede comune, ar fi produs o adevarata revolta. Oamenii si-ar fi amintit de lupta impotriva lui Hitler,  care apropo, facea parte din” gasca” si care a fost o incercare pripita de a crea ceea ce exista azi U.E.
Intre timp, s-au creat conditii favorabile si iata azi avem si U.E. In schimb, „Ei” au oferit o zona libera de comert si chiar s-au folosit de problemele create de cele doua razboaie mondiale pentru a incuraja cooperarea intre tarile europene. De indata ce au oferit zona libera de comert,au inceput expansiunea puterii pana cand a devenit dictatura politica si economica de astazi.

Privind astazi stirile din ziare si de la televizor, vedem ca schemele problema-reactie-solutie si abordarea in pasi sunt aplicate zilnic. O modalitate foarte eficienta in sesizarea acestei scamatorii este intrebarea: ” cine castiga din faptul ca eu cred aceasta versiune a evenimentelor sau acceptarea solutiilor si schimbarilor care sunt oferite?”,Raspunsul va fi aproape intotdeauna acelasi: cei care doresc centralizarea puterii si eliminarea libertatilor fundamentale.
  In cazul de fata,mafia farmaceutica,cativa oameni din guvern,si anumiti politicieni din lantul U.E.
Problema -Reactie-Solutie este ceea ce vedem astazi intamplandu-se in Romania.
Pentru moment,se doreste vaccinarea obligatorie a bebelusilor,a copiilor nostri.
Mai tarziu,in urma unui scenariu credibil,se va dori vaccinarea obligatorie a adultilor.
Si daca cumva credeti ca este doar un scenariu ce tine de teoria conspiratiei,amintiti-va ca acelasi lucru credeam in urma cu cativa ani,si despre vaccinarea obligatorie a copiilor nostri,care astazi este realitate.

Personal,faptul ca institutul Cantacuzino a fost trecut in sobordinea armatei,iar vaccinarea obligatorie vine in graba,si cu atata forta de impunere,ma determina sa cred ca Romania este terenul de antrenament,teste,si experiment,al celor din afara.
M.A.P.N face parte din structurile euroatlantice,astfel ca se subordoneaza NATO,UE,si altor entitati straine,iar daca aceste entitati doresc sa faca din Romania un fel de poligon in care se testeaza pe propii cetateni ai tarii tot felul de virusi,aveti dovada clara ca politicienii nostri au dat unda verde acestui proiect.
  Da,suntem cobai in propria tara!
  Copiii nostri sunt cobai pentru ca am votat un partid caruia nu-i pasa de noi,si ne-ar vinde pentru un profit infim,oricaror corporatii,companii,guverne,sau entitati straine.
    Ce putem face?
In primul rand,sa ne trezim din acest hipnotism colectiv!
Nu inseamna ca daca  vedem milioane de oameni vaccinandu-si copiii,este obligatoriu sa o facem si noi.
Si in anii trecuti,cand existau campanii de vaccinare,unii parinti care au ales "sa urmeze turma" au ajuns ulterior sa regrete decizia de a-si vaccina copiii,si ce este socant este faptul ca acei medici care au introdus in sistemul circulator acel vaccin,nu-si asuma absolut nicio raspundere legala pentru faptul ca iti nenorocesc pe viata copilul.Prin urmare,refuza cat de mult posibil vaccinarea copilului tau,iar daca este sa optezi pentru vaccin (pentru ca fiecare are dreptul de a alege) optati doar pentru o tulpina,maxim doua!Fugiti de tot ce inseamna Hexa,Penta etc,pentru ca nimeni nu se imbolnaveste de sapte boli deodata.

Da,traim timpuri in care libertatea de a gandi,a actiona,a decide,este ingradita sub ochii intregii lumi,si asta intr-un stat care se doreste si pretinde a fi democratic.
 In realitate,Romania este o colonie in care entitatile,forurile,si companiile farma,decid soarta noastra si a copiilor nostri,iar politicienii pe care ii votam,tocmai ei ne vand viata si destinele,ca si cum am fi un bun de schimb ce poate fi tranzactionat indiferent de cata suferinta aduce lacomia acestora,si consecintele pe care noi le vom simti.
 Prin urmare,capul sus,si fii tare!
        




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ