Treceți la conținutul principal

Cazuri de asasinare a medicilor anti-vaccinare

As vrea sa incep acest articol folosind cuvintele romancierului francez,Antoine de Saint-Exupery:
„Nu pui temelia libertatii, atunci cand îi împusti pe cei ce gandesc altfel decat tine.”

 Nu intamplator am inceput astfel,pentru ca in contextul actual al legii vaccinarii obligatorii,lege care de altfel incalca nenumarate drepturi (fiind comparata si cu miscarea nazista de exterminare in masa),acei medici care au indraznit sa se opuna mafiei concernelor farma,au suportat consecintele exprimarii adevarului,a libertatii de a alege. Si cum libertatea de a alege,nu rezoneaza cu interesele financiare ale concernelor farma si a guvernelor care se imbogatesc de pe urma lor,unii medici au ajuns sa fie chiar asasinati!
                                                           ATENTIONARE!
      Acest articol se adreseaza fiecaruia dintre noi,indiferent ca esti pro vaccinare,sau anti-vaccinare.
Daca esti pro vaccinare,probabil te gandesti deja sa nu mai citesti acest articol.insa te invit sa gandesti rational,democratic,uman,si sa-ti raspunzi la urmatoarea intrebare:
"Daca vaccinarea obligatorie,este un beneficiu adus umanitatii,de ce sunt asasinati medici profesionisti pentru ca indraznesc sa vina cu argumente anti-vaccinare?Intr-un stat democratic,in care foarte multi medici sustin ca sunt specialisti,academicieni,profesionisti,acei medici ar trebui sa vina cu contra argumente stiintifice si medicale,pentru a demonta teoriile altor medici care sustin ca vaccinurile sunt daunatoare.Nicidecum sa vedem cum acei medici ce au indraznit sa vina cu adevarul pe tava,in fata opiniei publice,sa ajunga sa fie asasinati.Si nu vorbim doar de un medic,ca si cum ar fi un accident izolat!
   Va prezint in acest sens,cateva astfel de cazuri!

 


 Doctorul Jeff Bradstreet, cercetător în autism,care și-a exprimat public părerea in urma cu cateva luni despre vaccinuri, a fost găsit mort într-un râu în Carolina de Nord. Autoritățile susțin că a fost împușcat în piept în circumstanțe misterioase.

Trupul său a fost găsit de un pescar din localitate. Prietenii și familia cred cu tărie că a fost ucis din cauza părerilor sale diferite, dar poliția declară că este vorba despre sinucidere.
                                Oare? Propria viata a acestui medic,demonstreaza cu totul altceva!

Copilul dr. Bradstreet s-a îmbolnăvit de autism în urma unei vaccinări și asta l-a făcut să investigheze efectele adverse ale vaccinurilor, devenind astfel un activist anti-vaccinare foarte incomod.
Dr. Bradstreet derula un proiect în Buford, Georgia, unde se tratau copiii cu autism, PPD și alte afecțiuni neurologice.
Pe lângă tratament, doctorul depunea mărturie în instanță pentru familiile care sunt împotriva vaccinării. A fost fondatorul și președintele al International Child Development Resource Center.
Imediat după moartea lui, FBI-ul a percheziționat biroul său fără niciun motiv clar. Multe familii spun că doctorul le-a influențat într-un mod pozitiv viețile, iar paginile din media sunt pline cu mărturii care nu acceptă teoria sinuciderii.
Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.
Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.





                                                                         

Medicul naturist Ann Boroch a fost găsită săptămâna trecută, spânzurată în garaj. Potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, Dr. Boroch ar fi murit din cauze naturale, dar aceasta practiciana de 51 ani nu suferea de probleme de sănătate cunoscute.

Raportul medicului legist oficial de la Los Angeles County a constatat că moartea ei a fost o sinucidere prin spânzurare, care este în contradicție cu declarațiile familiei. În ciuda anunțului oficial că s-a sinucis, detectivi ai Departamentului Poliției din Los Angeles cred că tânăra terapeuta a fost ucisă de „criminali profesioniști“.

 „Considerăm că aceasta este o omucidere”, a spus poliția.
Scena crimei a fost prea perfectă. „S-ar părea la prima vedere că s-a sinucis, dar atunci când se analizează întreaga scenă, se pare că de fapt nu pare a fi o sinucidere tipică. Cei care au făcut asta știau ei ce fac! Trebuie să fie clar profesioniști. ”

Potrivit LAPD, au fost făcute încercări de a lansa o investigație asupra uciderii lui Ann Boroch, dar cazul ar fi fost „clasat de sus”. Prietenii și familia doctorului o descriu pe Ann ca fiind o femeie „fericită” și „plină de viață”. Ei vor să clarifice că „în nici un caz nu poate fi o sinucidere”.
Toți prietenii și cunoștințele sunt profund șocați de știrile despre moartea sa. Vizionând videoclipurile sale, se poate foarte repede să înțelegeți că avem de-a face cu o femeie încrezătoare în ea, care nu arată nici cel mai mic semn al dorinței de a pune capăt vieții.



                                                                     


Dr. Boroch a fost un autor foarte respectat, în special pentru cercetările sale privind scleroza in placi și vindecarea infecției cu candida. S-a vindecat de scleroză multiplă la vârsta de 24 de ani. De asemenea, ea a scris cărți avangardiste despre terapiile alternative. A făcut, de asemenea, o campanie împotriva pericolelor vaccinarii. A încurajat oamenii să folosească metode de vindecare alternative și naturale la soluțiile oferite de Big Pharma.

Ann Boroch a murit brusc și în mod neașteptat, așa cum a fost și cazul lui Christopher Bayley King, în vârstă de 49 de ani, care mâncase într-un restaurant bio când un străin sa apropiat de el și la împușcat.
King era doctor și cercetător. A fost împușcat de patru ori în piept și umăr.

La scurt timp după anunțarea morții sale, familia lui Ann Boroch a publicat o declarație pe pagina oficială a lui Facebook pentru a confirma moartea sa.

         "Mesaj din partea familiei lui Anne Boroch:
Cu inima foarte grea vă anunțăm că Ann Boroch a murit brusc, marți, 1 august 2017.
Mulți dintre voi știți întreaga poveste a lui Ann.
La douăzeci de ani, s-a luptat împotriva sclerozei multiple. Deoarece medicina tradițională nu a ajutat-o, ea a decis să-și creeze propriul program de tratament. Astfel a descoperit că drojdiile și toxinele fungice au fost principalii vinovati in bolile auto-imune.

 Folosind o dietă foarte strictă pentru a lupta împotriva candidei, Ann a reușit în cele din urmă să-si vindece scleroza multiplă. Recunoscatoare pentru reusita ei in lupta cu boala, ea și-a dat seama că misiunea ei era să informeze publicul.
Ann și-a reluat studiile și a devenit un naturopat, un hipnoterapeut certificat și un consultant in nutriție. Ann tocmai si-a deschis unui birou de consultatii în Los Angeles.

  Timp de aproximativ douăzeci de ani, ea a ajutat la vindecarea a mii de oameni din întreaga lume.

 Ann ne lasă cu o moștenire de iubire, inspirație și vindecare. Mesajul său va continua să se răspândească prin cărțile sale, videoclipurile sale, astfel încât și alții să poată găsi calea vindecării.
Aflați că Ann și-a iubit foarte mult munca și s-a implicat total in tratamentul fiecarui pacient.
Ann a căutat cele mai bune modalități de a ajuta pe toti cei din jur.

 Dacă doriți să respectați memoria lui Ann într-un fel sau altul, vă sugerăm să donați unora dintre asociațiile sale preferate.

    MEDECINS SANS FRONTIERES

    WOMEN FOR WOMEN INTERNATIONAL

    DELTA RESCUE

    TREE PEOPLE Los Angeles, CA

De la anunțarea decesului dr. Ann Boroch de către familia sa, pagina oficială Facebook dedicată morții sale a fost stearsa precum și câteva mesaje postate de Ann Boroch au început treptat să dispară în mod misterios. Site-ul său, totuși, apare mereu online, până când aceasta poveste îl va face să dispară la rîndul său.

[Câteva zile după moartea autoarei holistice,lucrarea ei este ștearsa de pe Internet]

   Straniu nu-i asa???!!!

 Vrem sa retinem un detaliu extrem de important,in acest context:in luna iunie a anului curent, cinci medici naturopaţi din SUA un murit în conditii suspecte. Se pare ca medicii proveneau din statele Florida şi Georgia.
Coincidenta?
Un club al medicilor naturopati ce vor sa-si puna capat zilelor unul dupa altul?
Greu de crezut!

                                       DISCREDITAREA-O FORMA DE INTIMIDARE

Si in Romania avem medici care atunci cand au fost suficient de vocali,fie au fost sanctionati,dati afara din sistem,sau chiar au ajuns sa fie discreditati public,asa cum s-a intamplat in cazul medicului stomatolog Mircea Puscasu.
                                                                   

Directorul Direcției de Sănătate Publică Suceava, Cătălina Zorescu,anunta cu ceva timp in urma, ca va solicita Colegiului Medicilor Dentiști ridicarea dreptului de a profesa pentru medicul stomatolog Mircea Pușcașu.
Motivul este reprezentat de declarațiile, la un post TV local, referitoare la vaccinarea copiilor.


                                                                                
Zorescu a declarat:“am fost surprinși în urma vizionării unui reportaj în care un medic stomatolog expune false argumente științifice, dar cu mare putere de convingere, în care își exprimă opinia antivaccinare”.

Mircea Pușcașu nu este un novice în domeniu, el publicând mai multe studii de specialitate în limba engleză și română care se refereau la reacțiile adverse care pot apărea la copiii vaccinați, argumente aduse tot de medici de renume, cum ar fi studii apărute în Danemarca și SUA:

  “Suntem asigurați că vaccinurile sunt sigure și eficiente, chiar dacă există voci oficiale din domeniul medical care recunosc că, uneori, acestea sunt grevate de efecte adverse serioase, ce includ decesul și că nu există studii care să evalueze pe termen lung consecințele complexe asupra stării de sănătate.

 Rezultatele au arătat corelații îngrijorătoare între vaccinări și bolile de natură imunologică, precum alergiile, și cele de natură neurologică, precum autismul”.

 Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Astărăstoaie a declarat că cei de la DSP Suceava săvârșesc un abuz din exces de zel, dreptul la opinie fiind încălcat în acest caz.

  …. o doamnă directoare de la DSP Suceava s-a gândit cum poate să se remarce și să-și mulțumească șefii din Minister, mai ales că însuși premierul Tudose (da, chiar domnul Tudose), se interesează de campania de vaccinări. Avea în județ un medic stomatolog care scria pe Facebook articole antivaccinare. Cum să-l pună la punct? Lapidarea, arderea pe rug sau ostracizarea i-ar fi plăcut, dar nu erau posibile. Să-l dea în penal? Imposibil pentru că medicul nu făptuise o acțiune sau inacțiune materială de a împiedica vaccinarea. Și culmea, în Codul Penal nu este trecut delictul de opinie.
Încă!!!
Se poate remedia aceasta omisiune în viitor. Să-l sancționeze administrativ, nu poate pentru că nu îi este subordonat. Și atunci Bingo!
Răspunderea disciplinară!
 Îl reclamă la Colegiu Medicilor Dentiști cu solicitarea de a i se interzice practicarea medicinei.
În baza cărei prevederi din lege? Ce articol din Codul deontologic sau din lege a încălcat medicul respectiv? Astea sunt amănunte, fleacuri care nu o interesează pe doamna directoare. Scopul a fost realizat. Toată țara a auzit de ea, șefii sunt mulțumiți, vacciniștii o aplaudă, antivacciniști o blamează – este vedetă.

Ridicolul situației mă întristează pentru că reflectă modul superficial și primitiv în care este tratată o problema atât de serioasă cum este problema vaccinărilor. În locul unor dezbateri profunde și argumentate, în locul unui dialog se recurge la folosirea bâtei și a pumnului în gură.

Dar se pare că se vor cât mai multe intimidări, căci ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost chemat,la Palatul Victoria, pentru o discuţie pe tema vaccinurilor cu premierul Mihai Tudose.

    „Eu mi-am asumat că mâine va fi gata raportul cu vaccinurile. Acum adunăm toate datele de la Direcțiile de Sănătate Publică, aveau termen astăzi să le depună. În cursul zilei de mâine îl vom depune. Sunt raportări din unele județe, din altele nu, dar până diseară se raportează toate, le centralizăm. Am centralizat toate stocurile (de vaccinuri — n.r.) și le depunem mâine la premier”, a precizat Florian Bodog.

Pe de altă parte, medicul dentist sucevean Mircea Cristian Puşcaşu a declarat telefonic,pentru NewsBucovina., că opiniile exprimate public privind vaccinarea şi vaccinurile nu privesc nici Colegiul Medicilor Dentişti şi nici Direcţia de Sănătate Publică subliniind că prin această campanie “de intimidare” se doreşte sancţionarea medicilor pentru “un delict de opinie care nu are legătură nici cu profesia lor, nici cu practica medicală”.

Asta spune multe despre legitimitatea democratiei,un stat care prin definitie ar trebui sa fie condus de un guvern ce respecta drepturile fiecarui cetatean.In realitate,drepturile fiecarui cetatean sunt aruncate la gunoi,pentru ca asta le dicteaza politicienilor nostri concernele farma care i-au achizitionat,cumparandu-i.
  Iar aceasta campanie pro vaccinare,in care sunt incalcate cele mai fundamentale drepturi,pe care orice politician le vede si daca este beat crita,dovedeste ca totul s-a orchestrat,stabilit,si legiferat,de catre entitati politice din afara Romaniei.

De ce Romania nu a avut politicieni cu coloana vertebrala,care sa se opuna acestei legi?

Din acelasi motiv pentru care au furat,au vandut,au dat pe gratis Romania celor de peste granita!
Iar acum,au trecut la genocid in masa! Cum de au reusit atat de usor sa faca asta?
Este foarte simplu de inteles!
Mai intai,ne-au furat "revolutia"...noi n-am spus nimic!
Apoi,ne-au furat fabricile,industria,agricultura...noi n-am spus nimic!
Mai tarziu,ne-au luat prezentul si viitorul,si multi dintre romani au plecat peste hotare! Si n-am spus nimic!
Acum,ne iau copiii!!! Socant este ca nici acum nu spunem nimic!
   Si atunci,cine este de vina pentru felul in care am ajuns?
Politicienii nostri,care sub haina de oaie,au ascuns caracterul de lup,iar odata la patru ani avem dreptul de a-i demasca si totusi,inca ii votam?
Presedintele tarii,care nu are decat rol simbolic in stat si danseaza precum vor companiile straine,concernele farma,entitatile politice,UE,Banca Mondiala,FMI.OMS???!!!
 Nu! Vinovatul principal pentru situatia care exista in Romania,este cel care in fiecare dimineata,atunci cand se spala pe dinti,se vede in oglinda!
         
  Stiu ca acest articol,mare lucru nu va realiza,insa as vrea sa trezeasca in noi,ceea ce am fost candva!
Inchei acest articol cu un dialog pe care un mare erou al tarii noastre,l-a avut cu fiul sau (Horea).
  Poate ca astfel,realizam cine suntem,de ce am ajuns unde suntem,si incotro ne indreptam daca continuam sa fim pasivi,sa tacem,sa nu reactionam,sa fim sclavi si sa-i lasam pe cei din afara,sa faca experimente pe copiii nostri!
   Asadar,ganditi-va la acest dialog,si poate...VA REGASITI...SI VA TREZITI!

 "-Tată,te mânii daca te-ntreb oarece?
-Eu ma mânii pe aceia care nu întreabă.Aceia sunt pietre,nu oameni!
Şi eu aş întreba,da' n-am pe cine...
-Tată,da' imparatul cum e?Are coroană pe cap şi barbă albă ,aşa ca bunul Dumnezeu?
-Da' ce-ți pasă ție cum e împaratul?
-No' vezi ca te-ai mâniat?
-No' hai,întreabă...
-Şi...chiar aşa ți-o zis el,dumitale?Horea al lui Necula,scoală oamenii şi stârpiții pe grofi?
-Tu crezi măi Ioane,că împarații şi ăia mari,vorbesc aşa de-a dreptul?Aşa vorbim noi,țăranii!
Împaratul,să ştii şi tu cand ai avea de-a face cu el,are vorba încurcată.
Dacă iese bine,cinstea şi fala este a lui.
Dacă iese rău,n-ai priceput tu ce-o zis el.
Odată şi odată,trebuia să începem!Oricum,da' să încep!
Ce e rău in robie,nu e atâta robie.Rău e că dacă trece prea multă vreme,omul se invață cu ea;cu robia,cu frica, cu supunerea,cu saru'mana!
Să fie batjocorit,şi să nu-i mai pese!
Se invață ca pasarea cea proastă cu colivia,care uită că poate zbura!
Sau se teme că află stăpânul,că nu a uitat să zboare! Numai că amu',cu voie de la împărat ori ba',am invațat că se poate!"



  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ